Intrebari frecvente

Depinde fix de tine cat de mult iti place sa flirtezi si cat de mult ii faci sa te placa. Daca iti creezi propriul fan-club de admiratori si esti perseverenta, castigurile pot ajunge si la cateva mii de euro lunar (sursa: Mediafax): https://goo.gl/CP1jf4

Echipa noastra te consiliaza, coordoneaza si te ajuta daca nu stii cum sa solutionezi o situatie sau daca te confrunti cu un blocaj. Intrand in privat cu membrii, sunt alte tarife si evident ca si castigurile cresc. Secretul este sa ii tii cat mai mult acolo, in privat.

Adevarul este ca nu. Insa credem cu tarie ca daca iti place sa vorbesti, ai un aspect placut si ingrijit, stii engleza si/sau alte limbi straine, socializezi usor, zambesti mult, esti o fire vesela si pozitiva, nu conteaza asa de mult sa fii 90-60-90. Exact ca in castingurile pentru un film, este nevoie de toate tipologiile de oameni, cu conditia sa se potriveasca rolului, iar rolul pe care il cauta membrii nostri este de confidenta prietenoasa si dispusa sa il faca sa se simta unic.