Despre noi

Despre noi

Suntem o echipa tanara, mixta, romano-germana si ne place sa credem ca suntem ca o familie. Valorile noastre in viata sunt respectul reciproc, corectitudinea si caracterul, iar banii vin la pachet cu toate astea. In business credem in disciplina si in eficienta, iar Mediva Studio este pentru noi ca o a doua familie.

Ne dorim sa colaboram doar cu modele serioase, cu varsta de peste 18 ani, care vor sa castige bani frumosi, independenta financiara, dar care pun pret si pe o ambianta placuta, intr-un raport de respect si armonie cu ceilalti membri ai echipei.

Avem un specialist IT prezent la studio non-stop si cate un trainer pe fiecare tronson orar, care vine oricand in ajutorul modelelor.

Camerele sunt dotate cu aparatura de ultima ora, cu licente achizitionate pentru toate programele instalate pe calculatoare, conexiune dedicata la internet, incaperile sunt curate, parfumate si aranjate cu gust, astfel incat modelul sa se simta cat mai confortabil la locul de munca.

Mediva Studio functioneaza perfect legal, respecta normele fiscale si juridice, iar modelele semneaza contractul de munca inainte de a incepe colaborarea.

Fiecare model are propriul vestiar cu cheie, in care isi poate depozita obiectele personale, iar in receptie si in spatiile comune sunt montate camere de supraveghere, pentru a asigura modelelor protectia si siguranta in fiecare moment.

Regulamentul de ordine interioara tine haosul si dezordinea la distanta, in beneficiul respectului reciproc si al armoniei la locul de munca, sa cum ar trebui sa fie in orice studio de videochat.

Platim la timp, ne respectam cuvantul si oamenii cu care lucram, de aceea ne dorim si noi acelasi lucru de la modele: corectitudine, punctualitate, implicare, chiar daca suntem de acord cu un program flexibil pe care si-l stabileste fiecare model in parte. Fara disciplina si antrenament nu poti genera venituri mari si performanta, exact ca in sport. Orice profesionist din orice domeniu are nevoie de o echipa care sa il motiveze, sa il sprijine, sa il ghideze.

Mediva Studio are o astfel de echipa si colaboreaza cu profesionisti romani si internationali in comunicare, showbiz, fotografie, fashion etc.